lördag 3 november 2012

Dagarna flyger iväg..

Ja är det nån mer än jag som tycker att tiden går fruktansvärt fort!? Kanske det kommer med åldern å att man inser att tiden bara kommer gå fortare å fortare..? Tänk att vi har renoverat 2 1/2 månad och bott här i ca 2 mån.. Vi har varken dusch eller kök men lyckas ändå hålla oss rena och mätta, ja man kan om man vill.. & måste;)
Sen sist har Gard stått på med att få upp våtrumsplattor på badet nere, flinken;) Odd vart här på fredagen och satte in skjutdörrskarmar in till köket och vardagsrummet, han gjorde även ett stunt med toalettkassen..(skriver liksom bara de ord jag hör)
Idag lördag åkte jag å Gards mamma till charlottenberg i Sverige för att handla lite.. Vi var inom megaflis på vägen hem för att köpa membran mm som Gard ringde å beställde, så imorgon blir det att smöra ut å kladda med det..
I veckan har vi ganska stor tro på att vi får 3fas i hus, då får vi golvvärme å varmvatten! Wohoo:))
Men är ingen idé att ta ut nåt i förskott kanske.. Alltid "fel" saker som ska gå lite sakta å segt framåt..
Annars så går diskussionen livligt om vår framtida köksö här i huset..
Saken är att den att det kan bli lite trångt mellan köksön och kylen men där är det egentligen bara passage för att komma till matplatsen.. Våra fönster är lite lägre än i nya hus så bänken på köksön kommer gå högre upp än fönstret slutar å då vill man ju att ön står en bit från fönstret.. + att kan man kalla det en ö om den står in mot en vägg!?? Nej har jag röstat men vi får pröva oss fram när köket ska upp..
Har faktiskt fått vårat kakel till köket oxå:) vi härmade goda vänner med grym smak och det gick bra.. Vi har ju trots allt 40 mil emellan oss..;)

Nu ska kvällen gå till lite tv och mys, upp tidigt imorgon igen, ingen vila ingen ro..

Kram
Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar