söndag 25 augusti 2013

Den som väntar på nåt gott..

väntar aldrig för länge:)

Det är så sant!
Jag å G har sparat julklappspengar, presentkort och sparat för att köpa oss nåt vi behöver och nya köksstolar stod högt på listan! Vi har haft såna där jobbiga bycast (fejk skinn) stolar i nästan 9 år. Dom var fruktansvärda att sitta länge på, "skinnet" sprack och dom var lite out of style tyckte vi.. Vi har länge pratat om pinnstolar för att som är både fina att se och sitta på. Klassiska inte minst. Vi hade ett krav å det var att det skulle vara armstöd/armkarm (?) så att man även kan "slappa" lite i stolarna.

Vi kollade in en stol som kostade mellan 4000-5000 kr men det tyckte vi blev alldeles för dyrt. 
Vi har försökt ragga stolar av vänner men inte helt kommit i mål där heller;) men kanske snart Sara!? ;) 
Men i vilket fall så har vi alltså nu äntligen fått bestämt oss, beställt och fått hem denna fantastiska HAY stol som vi köpt hos min vän Meri som driver butiken Bellas Emne på Strømmen Storsenter. ( www.bellasemne.com ) 

Vi köpte 2 grå och 6 vita! 





Vårt ekbord passar kanske inte helt riktigt till stolarna men får duga, vi skiter ju inte pengar direkt.. :P  hade bordet vart ca 20 cm längre och inte haft den kanten under bordskivan så hade vart helt ok men men, kanske vi kan trixa lite?! 

Annars i helgen har G vart på taket som han vart dom senaste 4 veckorna.. Han gör ju allt själv så det tar sin tid men blir bra, väldigt bra tillslut:))

Solen skiner som rackarn på dagen oh värmer gott men morgonen och kvällen har nog bestämt sig för att hålla sig kyliga nu.. Tror jag ska försöka att fota lite mer denna hösten/vintern, och apropå fota så fick jag äran att fota ett par vänners baby igår :) fotade deras första för 5 år sen så dom ville ha lite lika bilder:) 
 

Hoppas du å dina haft en fantastisk helg!

God natt

Kram Therese  







1 kommentar:

  1. Hej fina Tess!
    Vilka underbara stolar ni köpt, så fina så det är inte klokt, en kanoninvestering!

    Nu ska jag vika tvätt, tjohej!

    SvaraRadera