lördag 2 februari 2013

Tillslut...

så blev det såhär efter en hektisk dag med att plocka bort diverse för att ha det lite presentabelt när Sverige besöket kom i helgen:)
Vi fick ju "lägga" dom på hotell men vi har haft många timmar ihop ute!
På torsdag kväll blev det lite husinspektion, vi fick en väldans fin ljusstake(!)och sen blev det middag på hotellet.. Fredagen blev kanon med strålande sol, -6•c och picknick i snön.. Efter det tog vi en pizza och klädde oss varmt igen, nu skulle vi åka häst å släde i skogen när det blev mörkt.. Vi packade med lite korv så vi kunde grilla och självklart varm choklad..;)
Barnen var helt tagna av slädturen även om det blev lite kallt..
Idag tog vi på oss pjäxor och gav oss ut i den lilla skidbacken vi har precis granne med oss, helt perfekt:)) solen hittade fram vid 1 tiden och vi gav oss vid halv 4 tiden men ett stycke pappa med barn var kvar till 5 och kom lagom till färdig middag hemma hos oss..
Nu har vi rundat av kvällen efter sjukt mycket kyckling, glass, chips å film å vi varvar ner framför tv:n (mobilen;) ) imorgon blir det hotellfrukost innan dom beger sig hemåt till Hönö igen..
Vad har ni/du gjort i helgen??
Ha en skön söndag imorgon!

Kram Therese









1 kommentar:

  1. Åh vad mysigt ni haft det, ville oxå varit med!!! Men Therese, du har ju fixat mitt drömkök, tack =)) Det är preciiis så jag vill ha det, kommer du med det nästa gång du är i Schweden?? På riktigt, nu är det så illa att jag håller på att brista av anundsjuka, fan, måste komma på ett sätt att få mer deg.. Vill oxå ha ett stort fint hus och renovera så fint, byta gubbe..? Hehe, nä, jag behåller min lilla tattare ;)

    Puss och kram!

    SvaraRadera